Test

X

Vi introducerar Wellspect Wizard

Ett nytt sätt att hitta klinisk evidens

Att hitta relevant forskning och kliniska studier kan vara ett tidskrävande arbete. Wellspect Wizard har utvecklats för att hjälpa dig välja ut och hitta vetenskapligt material snabbt och smidigt. Den användarvänliga sökfunktionen guidar dig till den information som är mest relevant för din kliniska verksamhet. 

LoFric-katetrar från Wellspect har använts av patienter för ren intermittent kateterisering (RIK) i mer än 30 år. Användandet är noggrant dokumenterat ända sedan produkterna introducerades på marknaden tillsammans med omfattandee studier kring båda kort- och långtidsanvändning.

Wellspect Wizard är en digital plattform där vi samlat all denna forskning på ett ställe och gjort den lättillgänglig för vårdpersonal. Det digitala formatet underlättar uppdateringar och innehållet blir tillgängligt direkt i din mobil. Det vetenskapliga innehållet är uppdelat i kapitel som UVI, säkerhet vid långtidsanvändning och så vidare. Varje kapitel innehåller det viktigaste inom klinisk evidens och en summering av referenser. I Wellspect Wizard finns också en kort film som kan delas med dina kollegor eller patienter och som på 2 minuter förklarar hur man kan minimera trauma på uretra. 

Och vill du testa dina kunskaper eller utmana dina kollegor finns det ett quiz!

Besök Wellspect Wizard nu:

 
Klicka här för att komma till Wellspect Wizard