Test

X
recruiting process full width

Vår rekryteringsprocess

Alla sökande i vår rekryteringsprocess hanteras på likvärdigt sätt i enlighet med vår syn på jämställdhet och mångfald. Vi strävar efter att återspegla den mångfald som finns i vår omvärld och vårt fokus under rekryteringsprocessen är att hitta den person som bäst uppfyller vår kravprofil ifråga om kompetens, erfarenhet och personlighet.

Rekryteringsprocessen

Den rekryterande chefen utvärderar ansökningarna och väljer ut kandidater som kallas till intervju. Antalet intervjuer varierar beroende på typ av tjänst och antalet sökande. I normalfallet genomgår en sökande två eller tre intervjuer innan ett anställningserbjudande kan ges.

Din ansökan

När du söker en ledig tjänst hos oss vill vi att din ansökan innehåller ett personligt brev samt CV/meritförteckning. Vi rekommenderar dig att skriva ett specifikt personligt brev för det jobb du söker. I det personliga brevet har du möjlighet att beskriva varför just du är rätt person för jobbet. I din ansökan vill vi även ha ditt CV/meritförteckning för att få en mer detaljerad överblick över dina erfarenheter och kvalifikationer. Ditt CV/meritförteckning bör innehålla personuppgifter, utbildning samt erfarenhet från tidigare arbeten och eventuell annan information du anser är relevant för tjänsten.

Intervju

Intervjuerna ser vi som ett tillfälle för dig att lära känna oss, lika mycket som för oss att lära känna dig. Vi vill ta reda på om vi tillsammans kan bygga upp en bra och professionell arbetsrelation. Vi är också intresserade av vad du kan tillföra vår arbetsplats och vårt företag samt varför du vill arbeta hos oss. För vissa av våra tjänster genomförs personlighetstest och/eller färdighetstester vid ett av tillfällena. Vid chefstillsättning använder vi oss även av Assessment Center.