Test

X

Wellspect HealthCare – vi bryr oss!

Vi skulle inte jobba inom den här branschen om vi inte brydde oss.

Vi på Wellspect HealthCare har lång erfarenhet av att lyssna på våra användare. Utan er återkoppling och era berättelser har vi ingen aning om ifall vi gör rätt eller inte. Och från och med nu blir vi ännu bättre på att lyssna på er.

Så hör av dig till oss och berätta om dig själv – om dina behov, synpunkter och vardagsproblem. Då hjälper du oss att utveckla ännu bättre lösningar, samtidigt som du kan bli en inspirationskälla för andra i liknande situationer. Självklart kan du även i fortsättningen hitta alla fakta och annan praktisk information här, men berättelserna – era berättelser – får en ännu mer framträdande plats.

Vi tror att det bästa sättet att göra skillnad är att lyssna på våra användare. Vi ska försöka hjälpa er allihop på bästa möjliga sätt.

Bättre tillgänglighet

Numera är vår webbplats responsiv, vilket innebär att innehållet anpassas efter den utrustning – dator, mobiltelefon eller surfplatta – som du använder när du besöker den. Hädanefter kan du alltså enkelt använda webbplatsen var och när du vill, till exempel på bussen, hemma i soffan eller när du sitter i väntrummet, utan att behöva zooma in för att kunna läsa vad som står på sidorna.

Rörliga bilder

På senare tid har film blivit vårt främsta medium för användarnas berättelser och tips och tricks, och så kommer det att fortsätta. Det betyder mycket att få ett ansikte till orden. Som svar på synpunkter från er har vi gjort det ännu enklare och bekvämare att titta på filmerna genom att samla dem på en enda sida. Om du inte har kollat in vårt utbud av tips och tricks än är det ett bra ställe att börja på.

Vi vill höra från dig

Genom att föra en dialog med användarna kan vi utvecklas och bli bättre. Därför gör vi det ännu enklare för dig att kontakta oss, både via vår TellUs-tjänst och våra forum, samt via workshops. Dessutom ökar vi insynen i forskning och utveckling, kliniska prövningar och miljöarbete så att du lätt kan följa våra processer och ge oss värdefull återkoppling på vägen.

Publicerades 15 december 2014