Test

X

Vad vi gör

Vi hjälper människor som lider av blås- eller tarmdysfunktion genom att erbjuda system för blås- och tarmskötsel.

Några kan vara förlamade på grund av ryggmärgsskada eller spina bifida, andra har drabbats av sjukdomar som påverkar blåsan, tarmen eller båda. Det finns också de som behöver våra produkter av andra orsaker, som förstorad prostata, skador på bäckenbotten eller någon annan diagnos.

Hög kompetens, relevanta lösningar

Det är lätt att det dagliga flödet av information som väller in genom ett ökande antal kanaler känns övermäktigt. Volymen verkar ständigt öka medan vi har mindre och mindre tid för att läsa på och utvärdera våra alternativ. Allt du vill ha är en lösning. En lösning som passar dig.

Det är därför vi anstränger oss för att förstå vad som är relevant för dig - att kartlägga dina behov så att vi kan möta dem. Vi samarbetar med användare, vårdpersonal och experter inom teknologi, för att förstå exakt hur våra produkter används och hur de kan förbättras.

Vi började vår resa genom att uppfinna den hydrofila katetern. Vi sätter standarden för kvalitet och pålitlighet, och vi fortsätter hela tiden att höja nivån

Vetenskapligt synsätt

Alla våra produkter genomgår en rigorös utvecklingsprocess, inklusive kliniska studier, för att säkerställa att de är säkra, effektiva och lättanvända för användarna.

Vår forskning slutar inte där - vi genomför både egna vetenskapliga studier och bidrar med medel som stöd till obundna forskare med fantastiska idéer runt om i världen.

Våra studier har resulterat i banbrytande uppfinningar som den hydrofila kateterytan som säkerställer skonsam kateterisering, både vid införandet och utdragandet, för våra LoFric-användare. En annan av våra produkter - Navina - är en banbrytande och lika viktig innovation som det första smarta systemet för tarmirrigering.

Wellspect garanterar att de produkter vi levererar är 100% säkra, effektiva och har stöd i klinisk evidens.