Test

X

Ta kontroll och spara tid med TAI

Det kan vara svårt att leva med tarmproblem, och det påverkar inte bara barnet, utan även hela familjens rutiner och liv.

Många föräldrar med ett barn som lider av tarmdysfunktion kämpar alldeles för länge med kost och läkemedel så som laxermedel eller läkemedel för tjockare avföring, utan att uppnå tillfredsställande resultat. Men det finns en bättre lösning.
children and TAI parents section full width
TAI är en framgångsrik behandlingsmetod för många barn som lever med tarmdysfunktion. TAI återställer en sund tarmrutin och hjälper ditt barn att återta kontrollen över när och var han eller hon går på toaletten. Med tiden försvinner olägenheten med olyckor, och både du och ditt barn kan börja leva som vanligt utan att ständigt behöva tänka på tarmskötsel och toalettbesök. Kort sagt – när tarmen fungerar, fungerar tillvaron.

Till en början kan det kännas konstigt eller lite otäckt att använda TAI, och det kanta ett tag att få ordning på proceduren. Eftersom magen och tarmarna är ett komplicerat system så behöver det tid att vänja sig vid nya rutiner. Men det kommer att löna sig i längden.

INGET INNEHÅLL