Test

X

Wellspect HealthCare – din framtid

Vill du arbeta på ett företag som arbetar med att förbättra människors livskvalitet? Hos oss gör vi skillnad varje dag.

Tänk dig själv att få arbeta med smarta, kreativa, nyfikna och jordnära människor där du får vara med och utveckla, tillverka, marknadsföra och sälja hälsovårdsprodukter som gör skillnad för de personer som behöver dem.

Wellspect HealthCare ingår i Dentsply Sirona som har över 15 000 medarbetare över hela världen. Vårt huvudkontor ligger i Mölndal, Sverige, och vi har sedan 1948 utvecklat marknadsledande hälsovårdslösningar. I vårt team arbetar mer än 1 000 engagerade medarbetare och vi är representerade i mer än 30 länder. I Mölndal arbetar vi med att utveckla idéer till leveransklara produkter. Vi arbetar ofta i tvärfunktionella projekt med inspirerande kollegor och utmanande uppgifter inom Research & Development, Quality Assurance & Regulatory Affairs, Human Resources, IS/IT, Marketing Development, Operations, Site Support, Legal, Finance, Sustainability Affairs och Supply & Purchasing. Våra kraftfulla säljteam över hela världen tar sedan våra lösningar ut på världsmarknaden.

Vi tror på en atmosfär som uppmuntrar till att öppet ifrågasätta och diskutera synpunkter där medarbetarna drivs av nyfikenhet, teamkänsla, vänskap och ett helhjärtat engagemang där varje dag gör skillnad. Grunden för vår verksamhet är våra grundvärderingar som gäller för samtliga medarbetare inom Wellspect HealthCare och gemensamt arbetar vi med att uppnå vår vision.

"We passionately strive to make a real difference every day to everyone who needs our products and services."

Sök lediga jobb hos Dentsply Sirona

Career opportunity at Wellspect HealthCare

Lediga jobb

Vi arbetar engagerat varje dag med att göra skillnad genom att förbättra människors livskvalité. Delar du vårt engagemang?

Här kan du läsa mer om lediga tjänster inom Wellspect HealthCare och Dentsply Sirona-koncernen.

Lediga jobb