Wellspect With You Patienttjänster

Mer tid till att leva

När du väljer Wellspect får du så mycket mer än bara produkter med hög kvalitet. Wellspect With You är vårt breda utbud av personlig support som ger dig råd och stöd, hela vägen. Oavsett om du är den som själv använder våra produkter eller behöver hjälp åt en
familjemedlem, kan du få snabb hjälp online, via telefon eller personligen. Vi har ett brett utbud av tjänster från personlig support och kundservice till träning och utbildning.

Genom Wellspect With You finns vi där när du behöver oss, men vårt verkliga mål är att hjälpa dig glömma dina bekymmer - och bara fortsätta leva.

 

Peer Support TAI - Att dela är att bry sig

Problem med tarmen (förstoppning, läckage mm) har ofta en enorm inverkan på vardagslivet. Att hitta en rutin som fungerar gör att du kan få kontroll, och det självförtroende du behöver, för att kunna göra allt det du vill. De bästa råden kan ibland komma från någon som själv varit i samma situation som du, med lång erfarenhet och kunskap inom området. Med Peer support-TAI (transanal irrigering) erbjuder vi en personlig support från en användare till en annan. Supporten kan t.ex vara tips och trix, motivation, inspiration eller bara prata med någon i samma situation.

Peer Support TAI

Kundservice

Vår kundservice erbjuder personlig support och är dedikerad till att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Ingen fråga är för liten - eller för stor.

Vi hjälper dig med frågor om terapin och ger dig det skräddarsydda utbildningsmaterial du kan behöva för att lyckas med den nya terapin. Och vi ger dig användbara tips och trix för att göra din
vardag enklare.


Kontakta kundservice

Praktisk hjälp och support

Det kan vara allt från praktisk hjälp kring handhavandet av
produkter (gratisprover, användarinstruktioner, klagomål)
till frågor om patienträttigheter eller rådgivning inför resor.
Vi är alltid tillgängliga via telefon, e-mail, sociala medier eller
vår hemsida. Online kan du alltid beställa gratisprover läsa
om terapin och hitta produktinformation eller läsa
berättelser från användare runt om i världen.

Läs berättelser från användare 

Personlig support – Support hela vägen

Efter ett tag blir din blås- och/eller tarmskötsel en naturlig del av din vardag och förhoppningsvis kommer du inte att behöva fundera särskilt mycket på det. Men, att komma så långt kan kräva både en del tid och en viss ansträngning och det är därför vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din terapi.

En bra start är nyckeln till att terapin blir lyckad. Till exempel erbjuder Wellspect With You ett supportprogram och skräddarsytt supportmaterial som ger dig ingående instruktioner till hur du skall utföra terapin, använda våra produkter samt många tips och trix. Supportprogrammet ger dig en personlig kontakt på Wellspect för löpande support under uppstarten av terapin så att du får hjälp med
användningen av våra produkter.

Den personliga supporten finns kvar tills du känner dig helt säker och trygg nog för att utföra terapin på egen hand. Kontakta oss om du vill veta mer.


Kontakta kundservice