Test

X

Service till användare

MER TID TILL ATT LEVA

När du väljer Wellspect får du så mycket mer än bara produkter med hög kvalitet. Wellspect With You är vårt breda utbud av personlig support som ger dig råd och stöd, hela vägen. Oavsett om du är den som själv använder våra produkter eller behöver hjälp åt en familjemedlem, kan du få snabb hjälp online, via telefon eller personligen. Vi har ett brett utbud av tjänster från personlig support och kundservice till träning och utbildning.

Genom Wellspect With You finns vi där när du behöver oss, men vårt verkliga mål är att hjälpa dig glömma dina bekymmer - och bara fortsätta leva.

PRAKTISK HJÄLP & SUPPORT

Vår kundservice erbjuder personlig support och är dedikerad till att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Ingen fråga är för liten - eller för stor. Vi hjälper dig med frågor om terapin och ger dig det skräddarsydda utbildningsmaterial du kan behöva för att lyckas med den nya terapin. 

Och vi ger dig användbara tips och trix för att göra din vardag enklare. Vi hjälper dig också med det praktiska. Det kan vara allt från praktisk hjälp kring handhavandet av produkter (gratisprover, användarinstruktioner, klagomål) till frågor om patienträttigheter eller rådgivning inför resor. 

Vi är alltid tillgängliga via telefon, e-mail, sociala medier eller vår hemsida. Online kan du alltid beställa gratisprover, läsa om terapin och hitta produktinformation eller läsa berättelser från användare runt om i världen.

WWY Web Customer Service Nordic

PERSONLIG SUPPORT

Support hela vägen

Efter ett tag blir din blås- och/eller tarmskötsel en naturlig del av din vardag och förhoppningsvis kommer du inte att behöva fundera särskilt mycket på det. Men, att komma så långt kan kräva både en del tid och en viss ansträngning och det är därför vi kommer att göra allt vi kan för att hjälpa dig få ut mesta möjliga av din terapi. 

En bra start är nyckeln till att terapin blir lyckad. Till exempel erbjuder Wellspect With You ett supportprogram och skräddarsytt supportmaterial som ger dig ingående instruktioner till hur du skall utföra terapin, använda våra produkter samt många tips och trix. 

Supportprogrammet ger dig en personlig kontakt på Wellspect för löpande support under uppstarten av terapin så att du får hjälp med användningen av våra produkter.

Den personliga supporten finns kvar tills du känner dig helt säker och trygg nog för att utföra terapin på egen hand.

WWY User Web Image_Customer Service
WWY Web Image_free product sample

GRATIS PRODUKTPROVER

Vi har lösningen för dig

Med smarta funktioner, diskret förpackning och en skonsam kateteryta blir LoFric katetrar lätt en naturlig del av vardagen och gör det möjligt för den som har urinvägsproblem att leva ett mer balanserat liv. 

Eftersom livet förändras, gör vår LoFric-familj det också.

Dina behov och personliga preferenser kan ändras med tiden och eftersom vi hela tiden utvecklar nya produkter kan du alltid få gratis prover så att du kan hitta den kateter som passar DITT liv bäst. 

Vårt mål är att hjälpa dig så att du slipper fundera på din blås- och/eller tarmdysfunktion. 

Beställ gratis produktprover

PEER SUPPORT

Erfarenhet ger dig trygghet

Blås-och tarmdysfunktion har ofta en enorm inverkan på vardagslivet. Att hitta en rutin som fungerar gör att du kan få kontroll, och det självförtroende du behöver för att kunna göra allt det du vill. De bästa råden kan ibland komma från någon som själv varit i samma situation som du eller från vårdpersonal med lång erfarenhet och kunskap inom området. 

Det är därför vi ordnar utbildningar och möten för dig som använder våra produkter så att ni kan träffas och utbyta erfarenheter. Det är värt mycket att få initierad information från någon som ställts inför samma utmaningar som du.

Om du är intresserad av att vara med på ett kommande möte eller annan aktivitet för användare, kontakta vår kundservice eller följ oss på Facebook för att få alla uppdateringar med event och nyheter.

WWY User Web Image_Peer Support

Har du frågor eller funderingar rörande våra produkter eller vår service, kontakta oss gärna. Vi hjälper gärna till! 

Kontakta oss