Test

X

Service Till Vårdpersonal

DU KAN LITA PÅ OSS

Ligg Steget Före

När du väljer Wellspect får du så mycket mer än bara produkter med hög kvalitet. Wellspect With You är vårt breda serviceerbjudande som ger dig utbildning och support. Oavsett om du i rollen som vårdgivare behöver support eller om dina patienter använder våra produkter, kan både du och dina patienter få snabb hjälp via telefon eller online, och även personligen. Vi har ett brett utbud av tjänster från utbildning och produktprover till personlig kundservice.

Genom Wellspect With You finns vi här när du behöver vår support. Vårt mål är att svara på dina frågor och förse dig med de senaste rönen inom kontinensvård och blås- och tarmdysfunktion, men först och främst hjälpa dina patienter att glömma allt kring våra produkter - och helt enkelt bara fortsätta att leva.

UTBILDNINGAR OCH MÖTEN

Din Kompetensutveckling 

Om du vill få en djupare kunskap kring behandling av blås- och tarmdysfunktion eller våra produkter, finns vi alltid där med vår expertis.

Vi erbjuder utbildning online och ett brett utbud av utbildningsmaterial, både digitalt, som instruktionsvideor och som broschyrer, guider och e-böcker.

En del utbildningsmaterial är avsett för vårdpersonal medan annat fungerar mycket bra även till patienter. Vi arrangerar löpande möten, nätverksträffar och olika utbildningar.

Upptäck Wellspect Utbildning
WWY HCP Web Image: Training Events and Courses

FORSKNING

Fortsätt Att Lära

Dagens forskning är morgondagens teknologi, så vi arbetar kontinuerligt med att utveckla kontinensvården. Vårt vetenskapliga arbete är en viktig del av vår organisation. Det är därför Wellspect With You erbjuder en mängd vetenskaplig dokumentation, så att du kan hålla dig uppdaterad kring de senaste rönen inom området.

Dessutom erbjuder vi event och webinarier under vårt koncept ACCT (Advancing Continence Care Together), där vi ser på blås- och tarmdysfunktion ur ett holistiskt perspektiv.

WWY HCP Web Image: Science

PROFESSIONELL  KUNDSUPPORT

Erfaren Expertis Till Hands

Har du frågor kring terapierna Ren Intermittent Kateterisering(RIK) eller Transanal irrigering (TAI) hjälper vi dig gärna med den support du behöver.

Våra produktspecialister eller kundtjänstmedarbetare ger dig snabbt svar på dina frågor om våra produkter eller blås- och tarmskötsel.

Alla har de stor erfarenhet av Wellspects produktsortiment LoFric och Navina. Vi finns alltid där för dig via telefon, e-mail, sociala medier eller vår hemsida. På vår hemsida kan du alltid beställa gratis produktprover.

WWY HCP Web Image_Professional Customer Service

STÖD TILL  COMPLIANCE

Fortsätt Att Lyckas

En bra start är nyckeln till en framgångsrik terapi, och självklart vill du att dina patienter skall fortsätta att lyckas. När du väljer produkter från Wellspect till dina patienter kan du lita på att de är i trygga händer.

Wellspect erbjuder supportprogam,  skräddarsytt ubildningsmaterial, gratis produktprover, hjälpmedel, necessärer, resekit och en dedikerad kundsupport som stöd hela vägen från introduktion till fortsatt compliance.

WWY User Services Banner

VI GER DINA PATIENTER MER TID TILL ATT LEVA 

Utöver detta erbjuder Wellspect With You service för att dina patienter skall få mer tid till att helt enkelt bara fortsätta att leva.

Från skräddarsytt supportmaterial till dedikerad kundsupport. Upptäck hur vi kan göra en verklig skillnad för dina patienter.

Har du frågor eller funderingar rörande våra produkter eller vår service, kontakta oss gärna. Vi hjälper gärna till!

Kontakta oss