Upptäck hur LoFric® Origos nya flexibla tipp kan hjälpa fler män ta kontroll över sin urinblåsa

LoFric® Origo™ Flexible är det senaste tillskottet i LoFric Origo-familjen och gör RIK (Ren Intermittent Kateterisering) tillgänglig för fler män. Den är enkel att använda och kan förbättra deras vardag, så att de kan göra allt de tycker om igen. LoFric® Origo™ Flexible

Många män tycker att en flexibel katetertipp upplevs som enklare att föra in, när de har en förstorad prostata. Tippens form och flexibilitet gör att den glider lättare in genom urinröret. Det gör det enklare att lära ut och lära sig RIK (Ren Intermittent Kateterisering). Det blir också möjligt för ännu fler män att använda LoFric® Origo.

Det finns en LoFric Origo för varje man.

LoFric Origo har nu ett brett sortiment av storlekar och olika tippar. Det kompletta LoFric Origo-sortimentet gör den lämplig för alla män med blåsdysfunktion, oavsett urinvägsproblem.

Flexible: En rak kateter med en flexibel, kulformad tipp. Upplevs som enklare att föra in och underlättar Passagen genom urinröret.
Nelaton: En rak kateter med rundad tipp som passar de flesta användare.
Tiemann: En rak kateter med en lätt böjd tipp. Lämplig för män med ett trångt urinrör eller förstorad prostata.

Med LoFric’s unika och alltid lika skonsamma yta – perfektion sedan 1983

Alla katetrar är inte likadana. Det kan finnas betydande skillnader mellan olika hydrofila tappningskatetrar, särskilt när det gäller ytan. LoFric revolutionerade Ren Intermittent Kateterisering 1983, när vi lanserade världens första hydrofila kateter.Vår unika och kliniskt bevisade yta, Urotonic™ Surface Technology, har gjort LoFric till ett pålitligt val för vårdpersonal världen runt, med ett gediget vetenskapligt renommée. Den skonsamma ytan garanterar att katetern är lika säker när den förs in som när den dras ut och gör LoFric Origo idealisk för långtidsanvändning.

LoFric Origo med nya flexibla tippen har samma unika ytbeläggning, Urotonic™ Surface Technology, som alla LoFric-katetrar.

Wellspect är stolta över att fira 40 år med en unikt skonsam yta, och att kunna göra våra LoFric-katetrar, som klinisk bevisat minskar risken för UVI med 64%, tillgängliga för ännu fler män.

 

Kontakta oss

 

Ämnen