Partnerskap med ISCoS

Scrolla ner för att få tillgång till de senaste webbinarierna och poddarna från ISCoS - Wellspect

 

På Wellspect är vi övertygade om att samarbete med viktiga forum och organisationer som är direkt eller indirekt kopplade till kontinensvård, såsom ryggmärgsskadeföreningar och rehabiliteringscenter, kan inspirera till nya produkter och banbrytande forskning. Det är därför vi har samarbetat med International Spinal Cord Society (ISCoS) som främjar bästa möjliga vård för män, kvinnor och barn som har drabbats av en ryggmärgsskada (RMS).

Samarbete till förmån för personer med ryggmärgsskada

Vårt partnerskap har vuxit sig starkt och pågår nu för tredje året i rad. Inom ramen för vårt samarbete producerar vi vetenskapliga podcasts och webbinarier inom olika ämnen som är av intresse för personer med ryggmärgsskador (RMS) samt de som finns omkring dem, oavsett om det är vårdpersonal eller anhöriga.

Vårt arbete syftar till att öka medvetenheten om blås- och tarmdysfunktion vid ryggmärgsskada och öka kunskapen och förbättra behandlingen vid ryggmärgsskada. Genom att gå samman kan vi främja utbildning, forskning och klinisk excellens och i slutändan öka livskvaliten för personer med ryggmärgsskador.

Senaste webbinarier och poddar

Vi delar med oss av de senaste poddarna och webbinarierna vi producerar tillsammans med ISCoS, på våra företagskanaler (LinkedIn och X). Allt innehåll finns också på ISCoS webbplats.

Vår senaste gemensamma produktion utforskar vårdpersonalens avgörande roll för att möjliggöra en framgångsrik blås- och tarmhantering. Den släpptes den 30 maj 2024. Klicka på länken för att lyssna på den: Sjuksköterskans roll i framgångsrik blås- och tarmhantering