Hitta en behandling Hur förhindrar man avföringsläckage?

Hur förhindrar man avföringsläckage?

För de flesta människor är det förödande att hamna i en situation när man inte längre kan lita på sin egen kropp.

Alla som lider av avföringsinkontinens vet att både de fysiska och psykiska konsekvenserna begränsar livet och hindrar dig från att göra det du vill. Som tur är finns det hjälp att få.

Det första steget inkluderar livsstilsförändringar och medicinering, men det kanske inte räcker för att hjälpa alla med avföringsläckage. Ibland behövs det någon typ av skydd - som inkontinensskydd eller analpluggar - för att kontrollera läckaget. En analplugg kan verka skrämmande, men att använda den som tätning för att hindra läckage hjälper många, och ger fördelar som minskad risk för lukt och hudproblem.

Läs mer om Navina Insert här.

Om ytterligare behandlingar behövs är ett alternativ tarmirrigering, även kallad transanal irrigering (TAI). Det är en enkel och skonsam metod för att effektivt tömma tarmen genom att tillföra ljummet vatten i ändtarmen, genom en rektalkateter eller kona.

Läs mer om Navina Irrigeringssystem här.

Navina Insert

key:global.content-type: Product

Navina Insert är en mjuk och flexibel analpropp utvecklad för att täta helt mot rektum och hjälpa till att förhindra avföringsläckage. Den är framtagen för att vara hygienisk, och med sin kroppsanpassade utformning, är den designad för att vara bekväm att använda.

Beställ mer information