Test

X

Berättelser från LoFric-gänget

Hej, jag heter Lisa.
Jag är 4 år gammal och föddes med ett fel i magen, och därför måste jag kissa på ett särskilt sätt. Jag gillar att leka med mina leksaker och läsa sagor. Min bästa kompis heter Nicole.

Hej, jag heter Max.
Jag är 9 år och föddes med ett fel i magen, och därför måste jag kissa på ett särskilt sätt. I skolan tycker jag att språk är roligast. Annars gillar jag att lyssna på musik och spela datorspel. Daniel är min kompis och han är jätteschysst.

Hej, jag heter Sandra.
Jag är snart 10 år och jag gillar idrott och att rida och sköta om min häst. När jag kissar händer det att en del av kisset stannar kvar inne i mig. För att få ut allt och slippa bli sjuk behöver jag kissa på ett lite annorlunda sätt. Min bästa kompis heter Marie.

Hej, jag heter Julia.
Jag är 12 år gammal och föddes med ett fel i ryggmärgen, och därför åker jag rullstol och måste kissa på ett särskilt sätt. Mitt favoritämne i skolan är matte. På fritiden gillar jag att spela basket och chatta med Alice.

Hej, jag heter Felix.
Jag är 11 år och gillar bild, sång och simning. När jag kissar händer det att en del av kisset stannar kvar inne i mig. För att få ut allt och slippa bli sjuk behöver jag kissa på ett lite annorlunda sätt. Min bästa kompis heter Tom.

puzzles and activities lofric bunch

Skriv ut och färglägg

Skriv ut bilderna och färglägg dem med dina favoritfärger.

För att visa bild i full storlek för utskrift, klicka på bilden nedan.