Test

X
Dad Boy Biking Banner

Föräldrarnas avsnitt

Att leva med tarmproblem kan vara svårt. Det påverkar inte bara barnet, utan hela familjens rutiner och liv. Som förälder kan det vara utmanande att hjälpa ett drabbat barn. Många föräldrar till barn med tarmdysfunktion kämpar alltför länge med kost och avföringspåverkande läkemedel, t.ex. laxermedel eller förtjockningsmedel, utan tillfredsställande resultat. 

Det finns en fungerande lösning för ditt barn. Transanal irrigering är en framgångsrik behandlingsmetod för många barn som lever med tarmdysfunktion.

TAI återställer en god tarmtömningsrutin och hjälper ditt barn att återta kontrollen över tid och plats för att gå på toaletten. TAI för barn är en säker och effektiv metod för tarmtömning, där tillförsel av ljummet vatten via ändtarmen stimulerar tarmrörelserna så att avföringen kommer ut.

Kids gaming banner

Låta ditt barn vara spontant

Som förälder är du viktig för ditt barns framgång med TAI. Behandlingen kan kännas konstig eller skrämmande till en början, och det kan ta lite tid att få ordning på den. Eftersom matsmältningssystemet är komplicerat måste det finnas tid att anpassa sig till nya rutiner. 

Men det kommer att löna sig i längden. Målet är att göra det möjligt för hela familjen att leva ett liv utan att ständigt behöva tänka på toalettbesök, men än viktigare, att låta barnet njuta av sitt oberoende.