Demo av Navina Irrigeringssystem

I de här korta demonstrationsfilmerna visar vi hur användarvänliga produkterna är och hur enkelt det är att montera och ta isär Navina Irrigeringssystem. Med Navina Irrigeringssystem finns det alltid en lösning som passar patientens behov.

Navina Smart, med en elektronisk kontrollenhet, gör det möjligt att göra personliga inställningar och få uppföljning, medan Navina Classic är det intuitiva, manuellt styrda alternativet. Båda med utbytbara förbrukningsvaror och rektalkatetrar i olika storlekar och former.

I de korta demonstrationsvideorna visas hur användarvänliga de är och hur lätt det är att montera och demontera Navina irrigeringssystem. Dessa korta instruktioner kan användas som ett komplement till demonstration på kliniken och att se hemma som hjälp åt en ny patient som under det första besöket får mycket information.

Navina Classic: Det intuitiva och användarvänliga systemet för Transanal Irrigering

Titta på och/eller dela denna korta instruktionsvideo med dina patienter som visar hur du monterar och demonterar Navina Classic.

Navina Smart – det intelligenta och exakta systemet för Transanal Irrigering

Titta på och/eller dela denna korta instruktionsvideo med dina patienter som visar hur du monterar och demonterar Navina Smart.

Navina Smart: Montering och demontering

Titta på och/eller dela den här korta instruktionsvideon med dina patienter som visar hur du gör inställningar som vattenvolym och ballongstorlek på Navina Smart-enheten.

Bruksanvisning (IFU)

Wellspect HealthCare portal för online instruktioner för användning

Ämnen