Användarguider

På denna sida har vi samlat användarguider och videoinstruktioner som hjälper dig att hantera våra terapier kring blåsa och tarm.

Här kan du enkelt öppna en pdf, skriva ut eller titta på en instruktionsvideo.
Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss på info.se @ wellspect.com

 

 

 

 

LoFric Elle guide med steg-för-steg-instruktioner

Den här animationen är en guide med steg-för-steg-instruktioner till kateterisering med LoFric Elle, en tappningskateter för engångsbruk, designad tillsammans med kvinnor som kateteriserar sig och vårdpersonal.

LoFric Origo guide med steg-för-steg-instruktioner

Användarvänlig och säker, i en smart förpackning LoFric Origo är en användarvänlig hydrofil tappningskateter för engångsbruk som tömmer blåsan helt tom. Den har en diskret förpackning som kan vikas till fickformat och gör den enkel att ta med och använda var som helst.

LoFric Sense guide med steg-för-steg-instruktioner

LoFric Sense – Användarvänlig och säker med diskret design LoFric® Sense™ är en hydrofil tappningskateter, specialanpassad för kvinnor och deras behov. Handtaget ger ett bättre grepp och möjliggör non-touch-teknik. Den är diskret och enkel att ha med sig och använda var som helst.

LoFric Hydro-Kit guide med steg-för-steg-instruktioner

Allt-i-ett-lösningen – säker och enkel att använda var som helst LoFric® Hydro-Kit™ är det kompletta hydrofila kateter-setet för Ren Intermittent Kateterisering. Med urinuppsamlingspåse och klar att använda var som helst. Öglorna gör det enkelt att öppna och det mönstrade införingshjälpmedlet ger bättre grepp och möjlighet till non-touch-teknik. Tack vare den långa halsen kan den hängas över knäet för smidig kateterisering.

Navina Insert guide med steg-för-steg-instruktioner

Navina Insert: En inkontinensprodukt som förhindrar avföringsläckage Att hamna i en situation när man inte längre kan lita på sin egen kropp är naturligtvis förödande. Alla som lider av avföringsinkontinens vet att både de fysiska och psykiska konsekvenserna begränsar livet och hindrar dig från att göra det du vill. Som tur är finns det hjälp. Som hjälp för att få vardagen att fungera erbjuder Wellspect Navina Insert: en analplugg som är designad för att skydda mot avföringsläckage och förbättra livskvalitén för användarna.

Navina Classic irrigeringssystem

Navina irrigeringssystem är ett innovativt och effektivt system som hjälper dig ta kontroll och etablera en tarmrutin. Tarmirrigering, även kallat Transanal Irrigering (TAI), är en metod för att tömma tarmen genom att tillföra ljummet vatten. Navina irrigeringssystem är det enda systemet som finns med både manuell och elektronisk kontrollenhet. Navina irrigeringssystem har hög andel nöjda användare och är enkelt och effektivt att använda.

Navina Smart irrigeringssystem

Navina Smart - elektronisk hantering och personliga inställningar Navina Smart har en elektronisk pump som blåser upp ballongen och pumpar in vatten i tarmen. När du väl gjort dina inställningar av vattenvolym, vattenflödeshastighet och ballongstorlek, får du sedan exakta, säkra och kontrollerade irrigeringar varje gång med bara en knapptryckning. Få kontroll genom att följa irrigeringen på skärmen.